• Noud en Mieke

Noud Optiek zien & horen: “De specialist voor uw ogen is ook de specialist voor uw oren”

 

 

Wie zijn wij?

Noud is na meer dan 25 jaar ervaring in de brillenhandel in 2003 voor zichzelf begonnen. De ruime kennis en ervaring die is opgedaan komt nu ten goede van onze klanten en komt tot uiting in goede, gedegen advies op maat en kennis van de laatste mode en ontwikkelingen.

 

Monturen…

Om ervoor te zorgen dat wij altijd de laatste mode in huis hebben gaan we zelf ieder jaar naar de beurs in Parijs om monturen in te kopen, en gaan ook alle beurzen af in Nederland. Zo hebben wij als eerste de nieuwe trends in huis en tegen een hele scherpe prijs. Noud is van mening:  “de bril kan beter gedragen worden en op straat te bewonderen zijn dan in de winkel blijven liggen! Wij zien graag dat onze klanten met een eigentijdse, geheel naar eigen smaak gekozen, bril dragen tegen een betaalbare prijs”

 

Contactlenzen…

Omdat onze ogen een heel kostbaar goed zijn hebben we speciaal voor onze contactlensdragers een contactlensspecialist in dienst. Hans heeft jarenlange ervaring en veel kennis op het gebied van ogen en oogproblematiek. Een voorwaarde voor het op tijd kunnen signaleren van eventuele problemen. Startende contactlensdragers krijgen een gedegen advies en goede begeleiding. Ook voor kinderen!

 

Horen…

Echtgenote Mieke is sinds 2009 werkzaam in de winkel voor het gehoor. Hiervoor heeft zij haar diploma Geregistreerd Triage Audicien gehaald en heeft de naam Noud Optiek de toevoeging ‘zien & horen’ gekregen!